23 Ocak 2010 Cumartesi

Dünyanın en küçük kamerası üretildi

Yaptıkları yenilik ve icatların hızına dünyanın yetişemediği Japonlar yine bir ilki başararak, dünyanın en küçük ve en hafif kamerasını üretti.


Japonya'nın Sanyo firması tarafından üretilen dünyanın en küçük, en hafif ve en ince çift kameralı full HD görüntülü DMX-CS1 kamerasının satışına önümüzdeki ay başlanıyor.


Taşınabilirlik ve hafiflik tasarımıyla ilgi çeken kameranın 8 mega piksel kamerası ve gelişmiş 10x zum özelliğinin yanında yeni nesil dijital görüntü sabitleyici de bulunuyor.
142 gram ağırlığındaki yeni nesil dikey organik kullanım tarzı kameranın inceliğinin ise sadece 2.7 santimetre olduğu belirtiliyor.




Sanyo firması ve Japonya'nın Wakayama Üniversitesi'yle ortak yürütülen projeyle ortaya çıkan dünyanın en küçük, en hafif ve en ince kamerasının, ilk olarak 15 bin adet üretimle 15 Şubat 2010'da Japonya'da satışa sunulması planlanıyor. Kameranın fiyatının ise henüz belli olmadığı kaydedildi.

Internet Explorer'ı açmayın


Son günlerde ortaya çıkan ve Internet Explorer kullanıcılarını etkileyen güvenlik açığına karşı özel bir yama geliştirdi.

Microsoft, özellikle Microsoft Internet Explorer 6 web tarayıcısını etkileyen bir güvenlik açığına karşı geliştirdiği özel yazılım yamasını kendi web sitesinde yayınladı.

Microsoft Güvenli Bilişim Ekibi bu yazılım yamasının, Internet Explorer 8 sürümü dahil tüm Internet Explorer sürümlerinde etkili bir koruma sağladığını açıkladı. Kullanıcılar Microsoft’un yayınlamış olduğu yazılım yamasına Windows Update üzerinden erişebileceği gibi doğrudan www.microsoft.com sitesinden ilgili yamayı indirebiliyorlar:


İnternetten kaynaklanabilecek tehditler konusunda müşterilerini sürekli uyaran Microsoft artan kötü niyetli atak girişimlerini dikkate alarak kullanıcılarına yazılım güncellemelerini düzenli olarak yapmalarını ve anti-virus yazılımı kullanmalarını öneriyor.

Windows 7 şimdi daha keyifli; İndirin


Araçlarınız için Windows seçim tahtası.

Circle Dock: Windows'u çok daha keyifli hale getirecek bu bedava aracı mutlaka deneyin...


Her yönden dinamik: "Circle Dock" ile tüm programlarınızı barındıran, dairesel bir Dock sistemine sahip olabilirsiniz. İlk kurulumda boş olan Dock sistemine sürükle-bırak yöntemi ile istediğiniz kadar program, dosya ve klasör ekleyebiliyorsunuz. Fare tekerleği ile daireyi hareket ettirebilir ve istediğiniz bölüme ulaşabilirsiniz.
[F1] tuşu veya orta fare tuşu ile Dock'u ekrana getiriyorsunuz; bir kere başlattıktan sonra aynı tuş kapatıp tekrar açabiliyorsunuz. Diğer program başlatıcılardan farklı olarak "Circle Lock" tamamen grafiksel bir arabirim üzerinden ve sadece fare ile yönetiliyor.

Nasıl kullanacaksınız; nereden indireceksiniz?

Program arabiriminin herhangi bir bölümüne sağ tıklayarak girebildiğiniz ayarlarda dairenin biçimini, açık mavi arka planı ve merkezi butonu değiştirebiliyorsunuz. Burada ikonların görüntüsünü de değiştirebilirsiniz. Bu iş için "Icon Replacement Mode"da istediğiniz program ikonunun üzerine yeni PNG dosyasını sürüklemeniz yeterli.
Download: Circle Dock

GTA'nın girmediği yer yok

PC ve konsollarda fırtınalar estiren Grand Theft Auto bu kadarla yetinmedi: İşte GTA'nın yeni yuvası

GTA'nın PSP'ye has bir sürümünü daha önce duyurmuştuk. Sıra Apple ürünlerinde: Rockstar Games popüler oyun serisi "Grand Theft Auto"nun iPhone ve iPod touch'a has bir sürümünü indirmeye sundu. Güncel GTA oyununda oyuncu, amcası Kenny'ye bir kılıç getirmek zorunda olan ağır yaralı Huang Lee'nin rolüne bürünüyor. Bu kılıç sayesinde Lee'nin ailesi Liberty City'nin gizli suç mafyası üzerinde kontrol sahibi olmaya devam edebilecek.
Oyun prensibi: Çoklu dokunmatik gangster oyunu
Diğer GTA sürümlerinde olduğu gibi oyuncu, karakteri Liberty City içinde kontrol ediyor ve farklı görevleri yerine getirerek hırsız-kariyerinde ilerliyor. Ne kadar fazla görev bitirilirse yerine getirilmesi gereken talepler o kadar daha karmaşık hale geliyor ve oyuncu gangster hiyerarşisinde yükseliyor.
Oyunu Apple App Store üzerinden indirebilirsiniz.
Bilgi için: Bilkom / Apple
Telefon: (216) 554 90 00

CHIP Online

Güneşte şiddetli patlama


Rusya'nın "Tesis" gözlemevi Güneş'te son 2.5 yılın en şiddetli patlamasını tespit etti.

Rusya  Federasyonu Bilimler Akademisi, Lebedev Fizik Enstitüsü bilim adamları tarafından kurulan "Tesis" gözlemevi, patlamanın GOES ölçeğine göre M 2.3 şiddetinde olduğu bildirildi.
Patlamanın 19 Ocak'ta, TSİ 15.00 da başladığı, 15.41 de en yüksek seviyesine ulaşarak 16.57 ye kadar, iki saate yakın sürdüğünü kaydeden bilim adamları, bu patlamanın 4 temmuz 2007 tarihinde meydana gelen patlamadan sonraki en büyük patlama olduğunu belirtti.
GEOS ölçeğine göre, Güneş'te meydana gelen patlamalar yaydıkları x ışını şiddetine göre A, B, C, M ve X Latin harfleriyle belirtilen 5 sınıfa ayrılıyor. A 0.0 olarak belirtilen en düşük şiddetli patlama, Yer yörüngesinde 1 metre kareye düşen 10 nanovat ışına karşılık geliyor. Patlamanın şiddetine göre belirlenen her bir kademe artışında metre kareye düşen ışın miktarı 10 kat artıyor. Güneş etkinliğinin yoğun olduğu 2003 yılı ekim ayında X 17 olarak belirtilen 1 milyon nanovat şiddetinde patlamalar kaydedildi.

Sony Vegas Movie Studio Platinum Professional Pack v9.0.0.92b

Sony Vegas Movie Studio Platinum Professional Pack v9.0.0.92b
Sony Vegas Movie Studio Platinum Professional Pack v9.0.0.92b | 102MB


TR
Pro Paketi daha da video ve ses üretim alır Vegas Movie Studio Platinum profesyonel seviyede ses tasarımı için, aynı zamanda daha fazla video efektleri ve geçişler araçları ekledi. Her şeyi yüksek çözünürlüklü dahil olmak üzere hemen hemen her biçimindeki video düzenlemek için gerekli Bu güçlü topluluğu. Pro Paketi gelişmiş video kompozisyon, renk düzeltme için entegre özellikleri vardır, ve 5.1 surround karıştırma. Kullanım hassas ses düzenleme ve Cinescore Studio yazılımı için dakikada telif ücretsiz müzikleri oluşturmak için Sound Forge Audio Studio yazılımı dahil.

Pro Pack Avantajı Pro Pack yazılımı her şeyi Vegas Movie Studio Platinum Edition yazılım vardır ve daha fazla sahiptir. Hala güçlü HD video düzenleme olsun, Cinescore Studio fiş nasıl etkileşimli eğitim-soundtrack oluşturulması, entegre DVD yazma ve Blu-ray Disc ™ burning, Show Me, ve: * Sound Forge Audio Studio 9 yazılım * hassas ses düzenleme * için pro Paketi Cinescore temalar * 106 3D geçişler ve newblue ®, üreticilerin profesyonel video prizinden Cartoonr video efektleri-ins * 1.001 Ses Efektleri

Yüklemek ambalajından herhangi bir arşiv Çalıştır ile seçmelerine exe \ "Vegas Movie Studio Platinum 9,0 çalıştırın deneme sürümünü seçin \" Register Online \ "formları doldurun Basın Son düğmesini Kopyala yama insallation için folderusually c: \ programlar \ program adı appyly Enjoy eğer u gerekiyorsa, bu seri numarası 1J2-TNLZ-JC04-ZG6P Lang: İngilizce kullanımı


İNG
The Vegas Movie Studio Platinum Pro Pack takes video and audio production even further with added tools for professional-level sound design, as well as more video effects and transitions. This powerful collection has everything needed to edit video in nearly any format including high definition. Pro Pack has integrated features for advanced video compositing, color correction, and 5.1 surround mixing. Use the included Sound Forge Audio Studio software* for precise audio editing and Cinescore Studio software to generate royalty-free soundtracks in minutes.

The Pro Pack Advantage
The Pro Pack software has everything that Vegas Movie Studio Platinum Edition software has and more. You still get the powerful HD video editing, Cinescore Studio plug-in for soundtrack creation, integrated DVD authoring and Blu-ray Disc™ burning, Show Me How interactive tutorials, and:
* Sound Forge Audio Studio 9 software* for precise audio editing
* Pro Pack Cinescore themes
* 106 3D transitions and Cartoonr video effects from NewBlue®, makers or professional video plug-ins
* 1,001 Sound Effects

Install
Unpack with any archiver
Run set up exe
choose \"Run the trial version of Vegas Movie Studio Platinum 9.0
Choose \"Register Online\"
Fill The forms
Press Finish button
Copy patch to insallation folderusually c:\programs\program name appyly
Enjoy
if u need, use this serial number 1J2-TNLZ-JC04-ZG6P
Lang: English

Download from uploading
http://uploading.com/files/e719cb39/SVMSPPPack9.0.0.92b.rar/

Mirror hotfile
http://hotfile.com/dl/25429111/378f706/SVMSPPPack9.0.0.92b.rar

Graphics Design → Delcam PowerSHAPE Pro 2010

Delcam PowerSHAPE Pro 2010
Delcam PowerSHAPE Pro 2010 | 295 MB

TR
PowerSHAPE CAD yazılım kavramı gerçekliğe sizin ürün fikirlerini almak için tam bir ortamı sağlar. PowerSHAPE CAD modelin yüzey formu işlemek için, tel kafes çok yönlü ve sağlam özelliği operasyonları ve düzenleme ile küresel değişiklik yapma özgürlüğü rakipsiz sunuyor. PowerSHAPE, değiştirmek kolay oluşturmak için "Basit felsefesi izler. PowerSHAPE gibi bir dizi özellik tüm PowerSHAPE ana hibrid modelleme araçları içerir özellikle tasarımcıların ihtiyaçlarına üzerine yoğunlaşmaktadır.

İNG
PowerSHAPE CAD software provides a complete environment to take your product ideas from concept to reality. PowerSHAPE offers unrivalled freedom to manipulate surface form of the CAD model, to build from wireframe and make global changes with solid feature operations and editing. PowerSHAPE follows the philosophy of "Simple to create, easy to modify". PowerSHAPE includes all PowerSHAPE's core hybrid modelling tools as well as a number of features that are focused specifically upon the needs of designers.

Delcam PowerSHAPE Pro 2010

HomePage:
http://www.powershape.com/

1. HotFile.com:
Part 1
Part 2
Part 3

2. Filefactory.com:
Part 1
Part 2
Part 3

Downloaders → Easy MP3 Downloader 3.3.5.6

Easy MP3 Downloader 3.3.5.6
TR
Kolay MP3 Downloader, devrimci bir yeni bir program, bir, kolay, verimli ve meşru arama ve müzik indirmek için bir yöntem sağlamaktadır. Üzerinden 100 milyon şarkı mevcuttur. Bir meslektaş değil-to-Peer program ve% 100 temiz, güvenli ve Sen ve diğerleri ile müzik paylaşımı ne karşıdan konum yasal güvenli MP3 dosyalarını en hızlı sunucuları formu% 100'dür. Bu virüs veya kaynak sorunu indirmekle ilgili endişelenmenize gerek yok. Ayrıca, Kolay MP3 Downloader 14 Kategorilerin emin olmak için size arzu son müzik indirme, ABD Airplay Hot 100 her hafta ve listeleri sıcak şarkıları önerir. Sen şarkı biri indirmek ve adı, sanatçı ve albüm önce indirmek dahil MP3 dosyasının ID3v2 etiketi düzenlemek karar ilk deneyebilirsiniz. Gerçekten süper dostu arayüzü ve uyumlu bir taşınabilir aygıt ile kullanımı kolay:, iPhone iPod PSP, PDA, cep telefonu Ana Sayfa - http://www.easymp3downloader.com/

İNG
Easy MP3 Downloader, a revolutionary new program, provides you an easy, efficient and legitimate method to search and download music. Over 100 million songs are available. It is not a Peer-to-Peer program and it is 100% clean, safe and legal You're not sharing music with others and what you download is 100% safe MP3 files form the fastest servers. You don't have to worry about downloading virus or sources problem. Besides, Easy MP3 Downloader recommends you the USA Airplay Hot 100 of each week and lists the hottest songs of 14 categories to ensure that you download the latest music you desire. You can try the songs first to decide which one to download and edit ID3v2 tag of the MP3 file including the title, artist and album before you download it. It's really easy to use with the super friendly interface and compatible with any portable device: iPod, iPhone PSP, PDA, cell phone

Home Page - www.easymp3downloader.com/


Download links:

Uploading
or
Rapidshare

Spybot Search and Destroy Detection

Spybot Search and Destroy Detection Update January 20, 2010TR
Spybot - Search & Destroy algılar ve tehdidin nispeten yeni bir tür henüz ortak anti-virüs uygulamaları kapsamında değildir casus yazılımları kaldırır. Spyware sessizce sizin için derleyiciler bilginiz olmadan iletilen ve reklam şirketleri için satılan bir pazarlama profil oluşturmak için sörf davranışlarını izler. Eğer Internet Explorer'da yeni araç çubukları görmek eğer ana sayfa "olmuştur kaçırıldı" tarayıcınız açıklanamaz veya çöküyor ki kasıtlı yüklü değilse, (veya sizin haberiniz olmadan değiştirilebilir), bilgisayarınızın büyük olasılıkla casus yazılım bulaşmıştır var. Olsanız bile, çünkü daha fazla casus ortaya çıkıyor, bilgisayarınıza bulaşmış olabilir belirtileri görmüyorum. Spybot-S & D, yani ücretsiz hiçbir zarar eğer bir şey görmek çalıştığınızda vererek bilgisayarınızı işgal etti.
Spybot tehdit listesini görmek için-S & D kaldırabilirsiniz, gezinme çubuğunda Destek sol tıklamasıyla -> Tehditler. Spybot bir giriş-S & D için öğretici okuyun. Eğer şimdi kullandığınız diğer yazılımlar ile, her ne kadar biz orada hangi olan uyumluluğu analiz yapılmış bazı yazılım listeler bizim uyumluluğu özeti inceleyebilirsiniz tehlike size temin ederim uyumsuzluk korkuyorum. Spybot-S & D de kullanım parçalarını, ilginç bir işlevi temiz olabilir Eğer siz ve diğer kullanıcılar ile bilgisayarı paylaşıyorsanız Onlara ne çalışıyoruz görmek istemiyorum. Ve profesyonel kullanıcılar, Spybot-S & D için bazı kayıt tutarsızlıklar ve uzun raporları ile eşleştirir. Tüm uygulama özelliklerini bir listesi de mevcuttur. Yükleme

 
İNG
Spybot - Search & Destroy detects and removes spyware, a relatively new kind of threat not yet covered by common anti-virus applications. Spyware silently tracks your surfing behaviour to create a marketing profile for you that is transmitted without your knowledge to the compilers and sold to advertising companies. If you see new toolbars in your Internet Explorer that you haven't intentionally installed, if your browser crashes inexplicably, or if your home page has been "hijacked" (or changed without your knowledge), your computer is most probably infected with spyware. Even if you don't see the symptoms, your computer may be infected, because more and more spyware is emerging. Spybot-S&D is free, so there's no harm giving it a try to see if something has invaded your computer.

To see a list of threats Spybot-S&D can remove, in the navigation bar at the left click on Support --> Threats. For an introduction to Spybot-S&D, please read the tutorial. If you fear incompatibility with other software you are now using, although we can assure you that there is no danger you can review our compatibility overview which lists some software whose compatibility has been analyzed.

Spybot-S&D can also clean usage tracks, an interesting function if you share your computer with other users and don't want them to see what you have been working on. And for professional users, Spybot-S&D allows you to fix some registry inconsistencies and extended reports. A list of all the application's features is also available.

 


Download

mirror

Windows 7 Manager v1.1.8




Windows Vista kullanıcıları için hazırlanmış güzel bir optimize programı. Vista Manager içerisinde tam 28 tane araç barındırıyor. Program sayesinde; Sistem bilgilerinizin çalınmasını engelleyebilir, yüzlerce gizli ayarda yaptığı değişikliklerle sisteminizin performansını ve güvenliğini artırabilirsiniz. Vista Manager, Windows Vista kullanıcıları için çok güzel bir kılavuz.

Windows Vista is the new Operating System for home users and professionals alike. Windows Vista brings clarity to your world, so you can more safely and easily - accomplish everyday tasks and instantly find what you want on your PC.Vista Manager is the powerful software, All-in-One utility to optimize, tweak, tune up and clean up your Windows Vista. It bundles more than 20 different utilities in one! Get access to hundreds of hidden options to improve system's performance and security, clean registry, junk files and defrag Registry, optimize network to speed connection, Mange the startup entries with Windows, change wallpaper automatically, and many other miscellaneous utilities. It is an excellent companion for Windows Vista..

link:
http://hotfile.com/dl/25240077/b54d8b1/Yamicsoft.Windows.7.Manager.v1.1.8.rar.html