29 Ocak 2010 Cuma

MsnSpreader

Bir Çok Arkadaşımızın Bildiği Msnde yayılan - Bu Fotodaki Senmisin Meselesi
İşte Onun Builderi Kendi Msn Spread’ınızı Yapabilirsiniz.
Tamamen Tanınmaz. Program temizdir arkadaşlar Kontrol edilmiştir.


NOT:Sitene Exeni atacaksın oraya mesajını ve sitendeki exe yolunu yazacaksın msn’den otomatik olarak link ve mesajın dağıtılacak. indiren herkese bulasacak ve onlarda aynı şekilde yaymaya devam edecek ha indirmeden direk linke tıklayınca bulassın diyorsan All browser HTML Downloader koyarsın sitene linke tıklyan kurbanın pc’sine farkında olmadna yerleşir.
exe’yi açınca msn’deki herkese mesajı ve linki otomatik yollyacak.....!!!!
onlar linkteki exeyi indirip açarlarsa aynısı oların msn’sindede olacak....!!!!
DOWLAND

Rar Şifresi:Wretch-x

Şifre Bulucu

Şifreleri Kısa bir sürede açan bir program. Dosya indirilmiş ve kontrol edilmiştir. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
İçindekiler
.Proactive Windows Security Explorer 1.0.0.1
- Advanced ZIP Password Recovery 3.54
- Advanced RAR Password Recovery 1.51
- Advanced Archive Password Recovery 2.20
- Advanced Office Password Recovery Professional 3.02
- Advanced Office Password Breaker 1.30
- Advanced PDF Password Recovery 1.48
- Advanced PDF Password Recovery Professional 2.20
- Advanced WP Office Password Recovery 1.20
- Advanced Lotus Password Recovery 2.0
- Advanced Intuit Password Recovery 1.33
- Advanced ACT Password Recovery 1.21
- Advanced Mailbox Password Recovery 1.7.0.198
- Advanced Instant Messengers Password Recovery 2.50
- Advanced Access Password Recovery 2.5
- Advanced VBA Password Recovery Professional 1.50
- Advanced Outlook Password Recovery 1.33
- Advanced Outlook Express Password Recovery 1.20
- Advanced IE Password Recovery 1.20
- Advanced EFS Data Recovery 2.10
- Advanced Windows Password Recovery 2.9.1.224
- Advanced Disk Catalog 1.51
- Advanced eBook Inscriber 1.0.0.1
- Advanced eBook Explorer 1.1
- Advanced eBook Processor 2.2
- Advanced Registry Tracer 1.67 SR2


Programın link bulamadıgımdan kendi upload`ım Umarım işinize yarar. İNDİR RAR Şifresi:crırmc

Ip Gizleme

İnternete İstediginiz gibi dolaşabilirsiniz. Kimliginizi Gizlemenin en güzel ve En kolay yöntemi Hepsini U95 yapıyor. Fazla söze gerek yok Buyrun deneyin.

RarŞifresi:crırmc




DOWNLAND

YÜKLEDİKDEN SONRA
TEST ETMEK İÇİN TIKLA

HD 6000 Serisi Yolda

DirectX 11 destekli HD 5000 serisi tamamlanmak üzere. Ancak, AMD boş durmuyor. Evergreen serisinden sonraki yeni nesil ekran kartları ne zaman piyasaya çıkacak?
AMD, Evergreen kod adını verdiği DirectX 11 destekli HD 5000 serisini tamamlamak üzere. En üst seviye çift grafik işlemcili modelini çoktan piyasaya süren, öte yandan en düşük seviye giriş modellerini de Şubat ayında çıkaracak olan AMD, yeni nesil için çalışmalara başladı bile.
AMD CEO'su Dirk Meyer "ATI Radeon HD 5000 serisini tamamlamak üzereyiz. 2010'un ikinci yarısında seriyi yenilemeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.
Aylar önce sitemizde AMD'nin Hecatoncheries kod adını verdiği yeni nesil üzerinde çalıştığını sizlere duyurmuştuk. Gelen son haberler bu kod adından vazgeçilebileceğini yönünde.
HD 5000 serisi neredeyse tamamlanmak üzere
Northern Islands
Yeni haberlere göre, AMD'nin piyasaya çıkaracağı yeni GPU serisinin kod adı "Northern Islands" olacak. Yeni GPU'ların teknik özellikleri hakkında konuşmak için çok erken olsa da, bazı söylentiler de yok değil.
AMD'nin ana yonga sağlayıcısı TSMC'nin yeni nesil grafik işlemcileri 28 nm mimarisi ile üreteceği iddia ediliyor.
Mart ayında piyasaya çıkması beklenen Fermi'nin piyasaya sürülmesinin üzerinden çok fazla zaman geçemeden çıkacak yeni bir ATI serisi, NVIDIA'nın planlarını bozabilir. Olası bir HD 6000 serisi, ekran kartı pazarını karıştırabilir.

iPad Başarı mı? Hayal Kırıklığı mı?

Gizlilikler içerisinde süren yapım aşamasından sonra nihayet Apple'ın yeni oyuncağı dünyaya tanıtıldı. Ancak tüketicilerin aklı iPad hakkında hala karışık. Sizin için bu cihazın iyi ve kötü yönlerini bir araya getirdik.
Apple'ın aylardır gizlilik içerisinde geliştirdiği ve mucizevi bir ürün olarak lanse ettiği tablet PC'si nihayet  tüm dünyaya tanıtıldı. Televizyonlar sırf bu gizililik yüzünden toplantıya canlı yayın bağlantısı yaptı,  teknoloji siteleri ise  haberi atlamak için bir biriyle yarıştılar. Ancak toplantı bittiğinde en koyu Apple hayranları bile üründen tam anlamıyla tatmin olamadılar. 
Cihazın tanıtımının üzerinden bir gün geçti ve iPad olarak adlandırılan bu ürünle ilgili artık akıllarda tek bir soru var? Acaba bu tablet PC vaad edilenleri tüketiciye sunuyor mu?
Steve Jobs geçtiğimiz yaz bu üründen ilk kez bahsettiği zaman onun kendi alt dalını oluşturacak bir teknoloji olduğunu açıklamıştı. Kendine gelen sorular üzerineyse iPod ve iPhone arasında ilginç bir teknoloji halkası ekleyeciklerini basın mensuplarına anlattı. 

Steve Jobs yeni çocuğunu gereğinden fazla gizledi
Beklentilerin artması Apple'ın işine yaramadı
Bu toplantıdan sonra ise, Apple'dan ürünle ilgili neredeyse hiçbir resmi açıklama gelmedi. Tüketiciler merakla bekledikleri bu teknolojiyi ancak sızdırılan haberlerin abartılmış içerikleri sayesinde takip edebildiler.
Geçtiğimiz gün gerçekleşen basın toplantısından sonra ise teknoloji tutkunlarının en büyük eleştirisi, iPad'in zaten iPhone ve iPod Touch'un özelliklerine sahip olduğu konusundaydı.
Firma yeni pazarlama stratejisi gereği ürünlerinin tüketiciler tarafından birer teknolojik cihazdan çok sosyal statü ve yaşam tarzı olarak görülmesini hedefliyor.

Devir, Mobil Oyun Devri

Mobil platform her anlamda hayatımıza daha fazla dahil olmaya başlamışken, mobil oyunların da bu alanda kendilerini göstermesi kaçınılmazdı. Mobil oyun sektörünün ne kadar geliştiğini merak etmiyor musunuz?
Teknoloji son dönemde ufalıp, bütün cebimize yayılma çabası içerisinde diyebiliriz. Artık cep telefonları sadece birer cep telefonu değil, adeta bir masaüstü bilgisayar halini aldı.
SNL Kagan adlı bir medya iletişim firmasının yaptığı araştırmaya göre, mobil sektör için geliştirilen oyunlar her geçen gün, geliştiricisine daha fazla para kazandırıyor. Öyle ki, 2009 yılında mobil oyunlara ödenen toplam para 539.8 Milyon Dolar!
Mobil sektörden en fazla gelir elde eden geliştiricilerin başında, 115.9 Milyon Dolar gelir ile, bilgisayar dünyasından da tanıdığımız Electronic Arts yer alıyor. Electronic Arts'ı takip eden isimler ise Gameloft (58 Milyon Dolar), Glu Mobile (38 Milyon Dolar) ve Namco Bandai (29 Milyon Dolar).
Raporda ayrıca sektörün hızla geliştiğini ve 2005'e kıyasla, negatif değerlerden pozitif değerlere çıktığı belirtilmiş.

Motorcuları Hedef Alan Solucan

Doğu Avrupa'daki bazı motosiklet kulübü üyelerine zarar vermek amacıyla yazıldığı tespit edilen "Zimuse" adlı solucan, hızla dünyadaki tüm bilgisayarları tehdit etmeye başladı.


ESET'in yaptığı tespitlere göre "Zimuse" solucanı, Doğu Avrupa ülkelerindeki bazı motosiklet kulübü üyelerine zarar vermek amacı ile yazıldı. Kulüp üyelerini aşarak hızla yayılan solucan, Doğu Avrupa'daki bilgisayar tehditlerinin %90'ını oluşturur hale geldi.
Burada da durmayan solucan ile ilgili son olarak tespit edilen en yüksek etkilenme oranı ise Amerika Birleşik Devletleri'nde. Bunu Slovakya, Tayland, İspanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve diğer Avrupa ülkeleri takip ediyor.

Nasıl yayılıyor?
Solucan yayılabilmek için iki yöntem kullanıyor. Kendi kendine açılabilir ZIP dosyası ya da IQ testi olarak legal internet sitelerinin içine gizleniyor ya da USB bellekler gibi çıkarılabilir medyalar aracılığı ile yayılıyor (En Tehlikeli Virüs Hangisi ?).
Solucan diskin içerisindeki veriyi şifreleyerek erişimi engellemek gibi bir yaklaşım sergilemiyor, bunun yerine fiziksel diskin MBR'sini (Master Boot Record) bozarak dosyalara erişimi tamamen imkansız kılıyor.

Bu hata mesajını görüyorsanız sisteminize Zimuse bulaşmış olabilir.

Bu güne kadar solucanın iki versiyonu olan Win32/Zimuse.A ve Win32/Zimuse.B yayılım ve aktivasyon zamanlaması açısından farklı yollar izledi. A versiyonu USB ile dağılıp aktive olmak için 10 gün beklerken, B versiyonu bulaştıktan 7 gün sonra aktive oluyor. Dahası B varyantında zarar vermeye başlaması için geçen zaman da 40 günden 20 güne inmiş durumda.

Hata Yapanı Affetmiyor
Doğru temizleme yöntemi kullanılmaz ise solucan anında zarar vermeye başlıyor. ESET'e göre bu tamı tamına bir bombayı etkisiz hale getirebilmek için hangi kabloyu kesmeniz gerektiği gibi kritik bir karar (Akıllı Telefonlar Tehdit Altında).
ESET "Zimuse Temizlere Aracını" yayınladı. Program indirmek için tıklayın.

Kaç Windows 7 Satıldı?

Microsoft, 2010 ikinci çeyrek mali dönemi rakamlarını yayınladı. Rapora göre Windows 7 satışları beklenilenin bir hayli üzerinde. Peki bu başarı devam edecek mi? Microsoft bu başarının devam edeceğine bir hayli emin.
Microsoft, 22 Ekim 2009'da piyasaya sürdüğü Windows 7'nin satışlarından bir hayli memnun ve bu memnuniyeti uzun süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Zira firmanın bugün yayınladığı bir rapora göre, Windows 7'nin piyasaya çıkışından bu yana, toplam 60 milyon lisanslı Windows 7 satılmış.

İkinci mali çeyreğe kadar elde edilen bu satış rakamlarına eşlik eden gelir ise, bir önceki senenin mali dönemine göre %14 artmış ve 19.02 Milyar Dolar olmuş.
Bu rakamları, bir işletim sistemi için şimdiye kadar elde edilmiş olan en yüksek rakamlar olarak tanımlayan Microsoft yöneticilerinden Kevin Turner, bu başarılarını, dahil oldukları diğer sektörlerde de devam ettireceklerine şüpheleri olmadığını açıkladı.

Shiftdelete

2010 Dünya Kupası'nın Oyunu Duyuruldu

Electronic Arts, 2010 FIFA World Cup'ı duyurdu! Dünya Kupası'nın resmi oyunu olan yapım, bu görkemli futbol organizasyonunu makinelerimize taşıyacak!
Bu yaz Güney Afrika'da gerçekleştirilecek olan 2010 Dünya Kupası oyunu duyuruldu! 2010 FIFA World Cup South Africa adlı yapım, Electronic Arts bünyesinde hazırlanıyor.
10 resmi stadyumun bulunacağı oyunda, elemelere katılan 199 milli takım da yer alacak! Ülkelerin bayrakları ve tezahüratlarıyla tam bir Dünya Kupası atmosferi hazırlayan yapımcılar, oynanışta da FIFA 10'a nazaran bir takım yeniliklere gidecek.
30 Nisan'da Avrupa'da satışa sunulacak olan 2010 FIFA World Cup South Africa, PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve PSP için raflarda yer bulacak. PC kullanıcıları için ise üzgünüz...

Celeron ile Rekor

Intel Celeron serisi işlemcilerin unutulup gittiğini mi düşünüyorsunuz? Overclock uzmanları bu seriyi ve sunduğu imkanları unutmayarak Celeron D 347 ile dünya rekoru kırmayı başardılar.
Intel Celeron serisi işlemcileri hatırlıyor musunuz? Bu seri daha çok, uygun fiyatlı bir işlemci arayanlara hitap ediyordu ve yüksek performans bu serinin özellikleri arasında yer almıyordu. Ancak bu tip modeller hakkında bilinen bir başka şey varsa, o da bunların genelde overclock yapmaya imkan tanıyor olmalarıydı.
TiN takma adlı bir overclock uzmanı da bu imkanları sonuna kadar zorlayarak standart saat hızı 3,06 GHz olan Intel Celeron D 347'yi inanılmaz bir seviyeye çıkarmayı başardı. TiN'in Celeron D 347 ile ulaştığı seviye yaklaşık olarak 8,2 GHz.

Oyunlar Artık Çocuklar İçin Değil

Kısa süre önceye kadar çocuk işi olarak görüldüğü için üvey evlat muhamelesi gören oyun sektörü artık hiç eskisi gibi değil. Bu büyük değişimin nedenlerine bir göz atın...
Bundan sadece 10 yıl önce bilgisayar oyunlarının en büyük hedef kitlesi gençler ve çocuklardı. Ancak bu kısa sürede dijital sanat o kadar gelişti ki, şu anda satış pastasının büyük bir kısmını yetişkin tüketiciler oluşturuyor.
Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Modern Warfare 2'nin Avatar'ı bile zorlaması ilginç bir araştırmanın yapılmasına da neden oldu.
Reuters'in haberine göre şu anda oyunları en çok satın alan hedef kitlenin yaş aralığı 13 ve 35 arasında değişiyor. Sony'in üzerinde çalıştığı ve 256 kişilik çoklu oyuncu desteği bulunan yapımı MAG'de araştırmanın çıkış noktalarından biriydi.
Oyun yapımcıları şu anda en çok satış yaptıkları yaş grubunun 30-35 yaş arası olduğunu açıkladılar. Askeri FPS oyunlarına hayran bu kitle aynı zamanda aşırı şiddetli filmlerin de büyük bir hayranı.
Oyunlardaki bu şiddet artışı ülkelerin de olaya müdahale etmesine neden oluyor.

Siber Suçluların Yeni Oyun Sahaları

Cisco'nun her yıl yayınladığı 'Yıllık Güvenlik Raporu'nun 2009 yılı sonuçlarına göre soysal medya, siber suçların yeni oyun alanı haline geliyor.

Bulut mimarisi, spam ve BT çalışanlarının karşılaşmaya devam ettiği geniş kapsamlı siber suç faaliyetlerindeki trendlerin üzerinde durulan raporda sosyal medya alanında yaşanan hızlı büyümenin altı çiziliyor.
Sadece Facebook'un aktif kullanıcı veri tabanını üç katına çıkararak 350 milyon üyeye ulaştığına dikkat çekilen raporda, sosyal medyanın gelişiminin 2010 yılında da sürdürmesinin beklendiği belirtiliyor (Cisco'dan Sosyal Ağ Açılımları).




Raporda, sosyal ağların siber suçluların oyun alanına dönüşmesinin ana nedeni olarak ise söz konusu sitelere üye olanların, topluluk üyelerine daha fazla güven duyarak bilgisayar virüsü ya da kötü amaçlı yazılımların yayılmasının önüne geçecek önlemler almayı ihmal etmeleri gösteriliyor.

Sosyal Ağlar Tehlike Altında
Yıllık Güvenlik Raporu, ayrıca, ağ güvenliğine yönelik riskleri ciddi bir şekilde artırabilecek küçük boyuttaki sistem açıkları, yetersiz kullanıcı davranışı ve eski güvenlik yazılımlarının potansiyel yıkıcı birleşimi ile ilgili de bilgi veriyor (Cisco'dan Yeni Nesil Yönlendirici).
2009 güvenlik raporunda sosyal ağların güvenlik konusunda giderek daha büyük rol oynayacağını açıkça ortaya konuyor. Özellikle şirketlerin sosyal ağların gerçek bir iş gerekliliği olarak değerinin farkına varması bu gelişmede önemli bir role sahip.

28 Ocak Kutlu Olsun

Google, Intel, Microsoft ve diğer teknoloji devleri, bugün için ortak bir çalışmaya imza attı. Günün anlam ve önemi haberimizde.
Belki daha önce duymadınız; bugün Uluslararası Veri Gizliliği Günü! Online dünyanın en büyük isimleri de bugüne özel olarak kendi tarzlarında veri gizliliğinin önemini vurgulayan çalışmalar yapıyor. Konuyla ilgili bir video yayınlayan Google, kendilerinin bazı kişisel bilgileri kullanarak nasıl hayatımızı kolaylaştırdığını açıklarken, bir yandan da isteyen kullanıcının veri toplama sisteminden ayrılabileceğini de belirtiyor.

Klavyenizden dökülenlere dikkat ediyor musunuz?
Veri gizliliği konusunda bir araştırma sonucu yayınlayan Microsoft da, insan kaynakları departmanlarının yeni eleman alırken online bilgilere ne kadar önem verdiğinden dem vuruyor. Buna göre çeşitli ülkelerde insan kaynakları yetkililerinin %70'i, adayların online ortamdaki bilgilerine göz atıp eleme yapıyor.
Peki siz online ortamda paylaştığınız bilgilerin, gerçek hayatınızdaki gelişmelere etki edeceğine inanıyor musunuz?