24 Ocak 2010 Pazar

Symantec Trojan.Ransomlock Key Generator Tool 1.0

Symantec Trojan.Ransomlock Key Generator Tool 1.0
Symantec Trojan.Ransomlock Key Generator Tool 1.0 | 5.35 MB
İNG
Generate a key to unlock computers that have been infected by Trojan.Ransomlock

Symantec Trojan.Ransomlock Key Generator Tool is a small command line application that will generate a key to unlock any system that has been infected by Trojan.Ransomlock.

Usage:
· Download the Ransom_unlock.exe
· Save the file to a convenient location, such as your Windows desktop
· Locate the file that you just downloaded.
· Double-click the Ransom_unlock.exe file to run the tool.
· Choose one of the following options depending on the format of the code displayed by the threat:
-> If the code displayed by the threat has the following format "41NN1234567" (where NN are two random numbers) for example "41671234567", enter the code as it is.
-> If the code starts with the number "411" for example "4111234567", enter the code as it is.
-> If the code starts with "k2" then enter in "4110" followed by the third, fourth, sixth, seventh, ninth and tenth digit. For example if the code is "k2670620000" you should enter in "4110676200".
· The unlock code is displayed.
· Note the unlock code and type it into the dialog box on the compromised computer.
· Click the button on the lower right hand side on the dialog box
· Click any key to close the tool

TR
Oluşturmak için bir anahtarı Trojan.Ransomlock Symantec Trojan.Ransomlock Key Generator Aracı tarafından enfekte olmuş bilgisayarları kilidini bir anahtar olduğu Trojan.Ransomlock tarafından enfekte olmuştur, herhangi bir sistem kilidini oluşturacaktır küçük bir komut satırı uygulamasıdır. Kullanımı: · Yükleme Ransom_unlock.exe · uygun bir konuma Windows masaüstü · bulun gibi İndirdiğiniz dosyayı kaydedin. · çift tıklayın aracı çalıştırmak için dosya Ransom_unlock.exe. · aşağıdaki seçeneklerden birini seçin bağlı kod tehdidi görüntülenen biçimi: -> Eğer kod tehdidi olarak gösterilmiştir (burada NN iki rastgele sayı) örneğin "41671234567" vardır kodunu aşağıdaki biçimde "41NN1234567" vardır. -> Eğer olarak Örneğin numarası "411" 4111234567 kodu ile başlar "kodunu girin. -> Eğer kod 4.110 k2" "sonra girmek" ve sonrasında "ile başlayan üçüncü, yedinci, altıncı dokuzuncu ve dördüncü haneli onda. Eğer kodu "k2670620000 Örneğin" You "" unlock görüntülenir. · 4110676200 girmelisiniz. · Not tehlikeye bilgisayarda iletişim kutusuna sağ alt taraftan. · Tıklayın butonu kodu ve tipi kilidini iletişim kutusu · tıklayın yan herhangi bir tuşa aracı kapatmak için


DOWNLOAD

Trojan Killer v2.0.6.2

Trojan Killer v2.0.6.2
Trojan Killer v2.0.6.2 | 27.32 MB
İNG
Trojan Killer is designed specifically to disable/remove Malware without the user having to manually edit system files or the Registry. The program also removes the additional system modifications some Malware carries out which are ignored by some standard antivirus scanners.
Trojan Killer scans ALL the files loaded at boot time for Adware, Spyware, Remote Access Trojans, Internet Worms and other malware.
Trojan Killer works in the field of system security to ensure safety for computer systems. We propose products to help you get rid of annoying adware, malware and other rough tools. It is very important to restore control on your computer as soon as possible and do not allow anyone to use your data.


TR
Trojan Killer özellikle devre dışı bırakmak için tasarlanmıştır / kullanıcı manuel sistem dosyalarını veya Kayıt düzenlemek zorunda kalmadan Malware kaldırın. Program ayrıca bazı Malware bazı standart antivirus tarayıcılar tarafından. Trojan Killer ALL dosyaları Adware, Spyware, Uzaktan Erişim Truva atları, internet solucanlar ve diğer kötü amaçlı yazılım için boot zamanında. Trojan Killer olarak yüklenmesi tarar yok sayılır yürütmektedir ek sistem değişiklikleri kaldırır çalışır sistem güvenlik alanında bilgisayar sistemleri için güvenlik sağlamak için. Sizin olsun annoying adware, malware ve diğer kurtulmak kaba yardım araçlarını ürün öneriyorum. Çok kısa sürede bilgisayarınıza geri kontrolü için önemlidir ve herkes verileri kullanma izin vermez.


İzinsiz e-posta ve SMS'e son

Kişilerin önceden rızası alınmadan ticari nitelikte elektronik posta, faks mesajı veya kısa mesaj gibi elektronik iletiler gönderilmesine yasal fren geliyor.

Kişilerin önceden rızası alınmadan ticari nitelikte elektronik posta, faks mesajı veya kısa mesaj gibi elektronik iletiler gönderilmesine yasal fren geliyor. Artık bu tür mesajların gönderilmesi yasaklanacak. Sanal âlemde yapılan alış verişlerde tüketicilerin mağduriyetine son verecek yükümlülükler gelecek. Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan, ilgili kurum ve kuruluşların bilgisine sunulan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'yla sanal âlemdeki ticarete ilişkin önemli düzenlemeler yapılıyor. Tasarının getirdiği yenilikler şöyle sırlanıyor:
SANAL ALIŞVERİŞ
İnternette mal satan veya hizmet sunanlar, sözleşmenin nasıl yapılacağına
ve yapıldıktan sonra sözleşmeye nasıl erişilebileceğine ilişkin bilgileri açık bir
şekilde gösterecek.
KURNAZLIK BİTECEK
İnternet üzerinden mal satan veya hizmet sunanların, siparişin onaylanması aşamasında alıcının ödeyeceği toplam bedel dahil olmak üzere sözleşmenin tüm şartlarını göstermeleri zorunlu olacak.
İZİNSİZ MESAJA SON
GSM operatörleri, bankalar, şirketler, elde ettikleri telefon numaralarına veya
elektronik posta adreslerine mesaj gönderme uygulamasına son verecek.
Kişilere, önceden rızaları alınmadan ticari iletiler gönderilmesi engellenecek.
MESAJ BİLİNECEK
Elektronik posta, faks mesajı veya kısa mesaj gibi ticari nitelikteki elektronik
iletilerin kimin tarafından gönderildiği, eğer bunların içeriğinde indirim, hediye,
yarışma veya oyunlar varsa bunların niteliği, katılım şartları gösterilecek.
ONAYSIZ YASAKLANACAK
GSM operatörü, eğer hattı kullanan müşterisinin önceden rızası yoksa, artık
bu müşterisine kendi indirim ve kampanyalarını içeren mesajları
gönderemeyecek. Şirketler, kampanyaya ilişkin mesajı ve e-postaları müşterisinin onayı olmadan gönderemeyecek.
REDDETME HAKKI
Alıcılar diledikleri zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik
iletileri almayı reddedebilecek. Ret talebinin ulaşmasını müteakip gönderici,
iki iş günü içinde alıcıya elektronik ileti göndermeyi durduracak.
PARA CEZASI
Tasarıda öngörülen yükümlülüklere aykırı hareket edenlere, ihlal edilen
yükümlülüğün niteliğine göre çeşitli miktarlarda idari para cezası verilecek.

Veknolojji

35 TeraByte Veri Saklayan Bant Geliştirildi.

Bu yeni teknolojiyle 35 trilyon byte sıkıştırılmamış veri saklanabiliyor.Bu demek oluyor ki; 35 milyon kitabı saklayabiliriz yada bu kitapları 399 km. uzunluğu olan raflara koymak gibi bir benzetme yapabiliriz.










Zürih IBM Araştırma bilim adamları, FUJIFILM Corporation Japonya ile işbirliğiyle geliştirdikleri prototip bir manyetik bantla kare inç başına 29.5 Milyar bit yoğunlukda veri kaydetmeyi başardılar.FUJIFILM ile 3 yıldır sürdürdüklerini yeni nesil baryum ferrit (BaFe) üzerinde çift katmanlı manyetik şeritte bu teknolojiyi optimize ve geliştirerek nihayete ulaştıklarını belirttiler.



IBM Teyp Başkan Yardımcısı Cindy Grossman yaptığı açıklamada; "Heyecan verici bu başarıda kullanıcılara, diğer depolama teknolojilerine nazaran çok daha düşük maliyetli,düşük enerji tüketimine sahip ve güvenilir bir veri koruması sağlamaktadır."



ÖZELLİKLERİ:



*Çift partikül kaplı yeni yüksek yoğunluklu manyetik bant,

(Fujifilm Corporation tarafından Japonya'da IBM Araştırma bilim adamları ile yakın işbirliği içinde geliştirilen, kendi NANOCUBIC ™ yüksek yoğunluklu veri kullanımında bant bu yeni nesil versiyonu manyetik ferrit ultra-ince, dik odaklı baryum kullanır.)



*Ultra gelişmiş servo kontrol teknolojisiyle veri sayısına doğru orantılı kafa konumlandırması,

*Düşük sürtünme GMR Ana Modüllü(dev Magnetoresistive) okuma/yazma kafası,

Video:

Zincirsiz gidebilen bisiklet

Sakaryalı mucit Mükremin Akar (49), 'Zincirsiz Bisiklet Sistemi'ne patent aldı. Akar, üretici firmaların teklifini beklediğini söyledi.
 
Köy Hizmetleri Atölye Formeni'nden emekli olan ve yaptığı ilginç icatlarıyla Sakaryalı mucit olarak tanınan Mükremin Akar'ın son icadı zincirsiz gidebilen bisiklet oldu. İki ayrı 'Zincirsiz Bisiklet Sistemi'ne patent aldığını dile getiren Mükremin Akar, "Kaan Modeli" ismini verdiği bisikletin saate 96 kilometre, "Yılmaz Modeli" ismini verdiği bisikletin de saatte 72 kilometre hız yaptığını vurguladı.
Akar, sistemde motor, güneş enerjisi, pil, akü ve elektrik gibi şeylerin olmadığını belirterek çok gizli tuttuğu pedal ve arka tekerde bulunan bir mekanizma ile bisikletin hareket ettiğini kaydetti.

Windows 7'deki gizli Tanrı Modunu açma


Kullanıcıların, işletim sisteminin tüm denetim ayarlarına tek bir klasörden erişmesine olanak veren gizli “TanrıModu” (GodMode) özelliğinin keşfi, Windows tutkunlarını heyecanlandırdı.

Windows 7’de yeni bir klasör oluşturup, bu klasörün adının sonuna belirli bir karakter kümesi ekleyerek, fare imlecinin görünümünü değiştirmekten yeni bir sabit sürücü bölümü oluşturmaya kadar her şeyi yapabileceğiniz bir konuma sahip olabilirsiniz.


Windows 7’nin “TanrıModu” aslında, işletim sisteminin çeşitli denetim ayarlarına erişmek için bir kısayol.

Bu hilenin Windows Vista’da da çalıştığı rivayet ediliyor, ancak uyarılar 32 bit Vista’da düzgün işleyen bu yöntemin işletim sisteminin 64 bit sürümünde çökmelere neden olabileceği yönünde.

TanrıModu”na girmek için yapılması gereken, yeni bir klasör oluşturup bu klasörün adını aşağıdaki gibi değiştirmek:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Bunu yaptıktan sonra klasörün simgesi Denetim Masası simgesine dönüşecek ve içinde pek çok ayar bulunacak. Windows’unuzu ölümsüzleştirmeyeceği kesin ancak tüm denetimlere ulaşmak için kullanışlı bir yöntem.

Microsoft’a bu özelliğin ayrıntılarını ve fikrin nereden geldiğini sorduk. Ancak Redmond’dan henüz bir açıklama gelmedi.