13 Mart 2010 Cumartesi

shampoo WinOptimizer v6.60 Full


Ashampoo WinOptimizer v6.60 Full
İçerisinde bir çok araç olan bir sistem bakım paketi... Sebebi belirlenemeyen Windows hataları, casus yazılımlar, Web sitelerinde en olmadık anlarda açılan pop-up pencereler. Ashampoo Platinum, bir kullanıcıyı rahatsız edebilecek her şey için bir çare düşünüyor...
Özellikleri:
Sürücüdeki gereksiz dosyaları temizler
Kayıt Defterini düzenler
İnternet Explorerın gereksiz dosyalarını temizler
Gereksiz DLL dosyalarını temizler
Başlangıç dosyalarını düzenler ve temizler
Popup Engelleyici
Dosyaları düzenler, düzeltir
Spam Engelleyici
Kolay Kullanımlıdır.

İNDİR
http://hotfile.com/dl/32572197/ec9fab3/ashampoo_winoptimizer_6_6.60_sm.rar.html

Fotoğraflarınızı iPhone ile Etiketleyin

iPhone platformu için geliştirilen GeoLogTag isimli bir uygulama, dijital fotoğraf makineniz ile çektiğiniz uygulamaları iPhone üzerinden etiketleyip, bulunduğunuz konumların raporlarını tutma imkanı sunuyor.
Bol bol fotoğraf çeken ve sıkı bir iPhone kullanıcısıysanız, tam size göre bir uygulama geliştirildi. Galarina tarafından geliştirilen uygulamanın adı GeoLogTag.
Dijital fotoğraf makineniz ile iPhone arasında senkronizasyon sağladıktan sonra, fotoğraf makineniz ile çektiğiniz fotoğrafları iPhone üzerinden etiketleyebilmenizi sağlayan uygulama, aynı zamanda bu fotoğrafların log'larını, yani raporlarını da tutabiliyor.
Çektiğiniz fotoğrafları ayrıca Flickr gibi fotoğraf paylaşım sitelerine de yükleyebiliyorsunuz.
Uygulama açıldığında, en altta bulunan iki tuş aracılığıyla uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Soldaki tuş GeoLog, sağdaki tuş ise GeoTag. Uygulamayı kullanmak bu kadar basit. Uygulama ayrıca iPhone'un batarya ömrü ile de senkronlu çalışarak, kullanıcıya batarya hakkında çeşitli bilgiler sunuyor.
4.99 Amerikan Dolarından satışa sunulan uygulama iTunes Mağazası üzerinden satın alınabilir.

iPad'in İlk 6 Saati Nasıl Geçecek?

Apple'ın 3 Nisan'da resmi olarak piyasaya süreceği tablet PC'si iPad, ilk 6 saatinde oldukça sağlam satış yapacak gibi gözüküyor. Apple'ın beklediği geliri merak ediyor musunuz?
Apple artık kolları sıvadı ve 3 Nisan'ı beklemeye koyuldu. Dün de sizlere söylediğimiz gibi Apple 3 Nisan'da iPad'i resmi olarak piyasaya sürecek. Ürün için ön sipariş almaya da başlayan firma, iPad ile ilgili büyük umutlar besliyor.
iPad'in piyasaya çıktıktan sonraki ilk 6 saatinde satış rekorları kırmasını bekleyen Apple, bu süreç boyunca tam 54 Milyon Dolar gelir elde etmeyi planlıyor. Teknoloji uzmanları, Apple'ın planlarının tutmaması için bir sebep göremiyor zira Apple, iPad'in pazarlamasını da hayli iyi yaptı.

Dünyanın En Pahalı Televizyonu

Dünyanın en pahalı televizyonu ortaya çıktı. Ancak televizyonun en önemli yeteneği, üstün teknolojisi veya müthiş becerileri değil. Peki, onu bu kadar pahalı kılan ne?
Hayır karşımızdaki televizyon 3D falan değil. Prestige HD Supreme, en fazla 2000-2500 TL vererek, piyasadan satın alabileceğiniz bir televizyondaki yeteneklere sahip. Full HD, 50.000:1 karşıtlık oranı, 50 Hz tazeleme oranı ve 55 inçlik ekran.

Yine de bu televizyon 2.25 milyon dolar. Kasası beyaz altından yaratılmış ve çerçevesi kıymetli mücevherler ve kusursuz elmaslarla süslenmiş. Paranız yetmiyorsa üzülmeyin; daha az kıymetli madenlerle bezenmiş sürümünü 1.5 milyon dolara bulabilirsiniz.

Bu Ajan Kişisel Verileri Çalıyor

ESET, bilgisayarlara yönelik Şubat ayı Dünya Tehdit Raporu'nu açıkladı. Buna göre, Win32/Agent (ajan) adlı zararlı yazılım çok hızlı bir yükseliş içinde.
ESET'in gelişmiş raporlama ve takip sistemi ThreatSense.Net analizlerine göre hazırlanan, bilgisayarlara yönelik Şubat ayı Dünya Tehdit Raporu'nda ilginç bir yükseliş dikkat çekiyor.
Bilgisayarlara bulaşarak veri çalan Win32/Agent (ajan) adlı zararlı yazılım, gerek dünyada gerek Türkiye'de hızla yayılarak en büyük tehditler arasına girdi (Motorcuları Hedef Alan Solucan).

Kişisel Bilgilerle İlgileniyor
Hassas bilgileri açığa vuran "Win32/Agent" adlı bulaşıcı uygulama, internet üzerinden kullanıcının haberi bile olmadan bilgisayara bulaşıyor. ESET bu zararlı yazılımı, PC veri hırsızı kategorisinde değerlendiriyor.
Win32/Agent etiketi birçok taşıyıcıdan yararlanarak yayılan geniş bir yelpazedeki zararlıları tanımlıyor. Bu grubun üyeleri belli başlı davranış biçimleri ve önemli kullanıcı bilgilerini uzaktaki saldırgana yönlendirebilmeleri ile ayırt edilebiliyorlar.
Avrupa'da şimdiden %4 ile ilk üç arasında yer alan bu yazılım, dünyaya bakıldığı %3,57 ile en büyük dördüncü tehdite yükselmiş durumda.

ESET ThreatSense.Net raporlarına göre Türkiye'deki bilgisayar tehditleri. (Şubat 2010)

Durum Türkiye açısından da hayli riskli görünüyor. Win32/Agent, Türkiye'de %8.51 ile en büyük ikinci tehdit pozisyonunda (En Tehlikeli Virüs Hangisi ?).
Avrupa'da Durum
Bazı Avrupa ülkelerine bakıldığında Win32/Agent'ın Avusturya'nın (%4,54) birinci tehdidi durumunda olduğu görülyor. Bazı başka ülkelerde ise oranlar şöyle: Macaristan (%3,70), Polonya (%2,84), İsveç (%2,39), Danimarka (%4,16).