18 Şubat 2010 Perşembe

Otomatik Yorum Programı

.txt dosyasındaki wp bloglarına sizin belirlediğiniz yorumları otomatik olarak kendisi gönderir.
Eğerki yorumlar moderatör onaylı ise linkin başında (moderation) yazısını görürsünüz..






Download

PS3’ün Hareket Algılayıcısının Adı Ne?

Uzun zamandır adı ve detayları açıklanması beklenen PlayStation 3'ün hareket algılayıcısının isminde son durum ne oldu?
2010 DICE etkinliğine katılan Disney Interactive Media Group başkanı Steve Wadsworth, PlayStation 3'ün hareket algılayıcısının adını ağzından kaçırdı. 
Arc mı Gem mi?
Konuşması sırasında oyun endüstrisinden bahseden Wadsworth, Disney'in yayıncılığını üstlendiği yapımlardan dem vurduktan sonra, "Sony'nin Gem'i" şeklinde bir ifade kullandı. Uzun zamandır adı "Arc" mı yoksa "Gem" mi olacağı merak konusu olan cihaz için Wadsworth'un sözleri, merak uyandırdı.
Şimdilerde oyun ve teknoloji çevreleri, Disney Interactive Media Group başkanının PS3'ün hareket algılayıcısına neden Gem dediğini tartışıyor.

Formula 1 Arabası Gibi Kart

ASUS, Radeon HD 5750'ye Formula 1 araçlarındaki aerodinamik yapıyı kullanan yeni bir soğutma sistemi yerleştirdi.
ASUS, standart tasarımdan daha yüksek bir soğutma performansı isteyenler için EAH5750 FORMULA adlı modeli duyurdu. Firma referans tasarım dışında, kendi modelleri ile de biliniyor.
ASUS EAH5750 FORMULA'da kullanılan yeni soğutma sistemi, Formula 1 yarış arabalarını andırdan bir tasarıma sahip.
ASUS, Formula sürümünün referans tasarımdan %13 daha iyi soğutma performansı olduğunu iddia ediyor
Formula 1 aracı gibi
Hava akış hacmini %7'ye kadar artırabilen aerodinamik ilkelere dayanan tasarım, sıcaklığı grafik işlemcisinden ve diğer kritik bileşenlerden uzak tutmayı hedefliyor.
ASUS, EAH5750 FORMULA'nın diğer referans tasarım devre kartları ile karşılaştırıldığında %13 oranında daha fazla ısı dağıtma performansı elde ettiğini belirtiyor.

3000 Saatlik Bedava Video İçeriği

Bugün itibariyle kullanıcılarına 3000 saatlik bedava video içeriği sunarak açılan SeeSaw sitesi, kullanıcıları uzun süre ekran başında tutacağa benziyor.
BBC, Channel 4 ve Channel 5 ("Channel Five" olarak biliniyor) kanallarından aldığı içeriği kullanıcılarıyla bugün itibariyle paylaşmaya başlayan SeeSaw sitesi, 3000 saatlik dev video arşiviyle yayın hayatına hızlı başladı.

IT Crowd
IT Crowd, İlk 3 Sezonuyla SeeSaw'da
Bahsi geçen kanallardaki görüntü içeriklerini derleyen sitede, IT Crowd (3 sezon) gibi başarılı diziler de mevcut. Ocak ayında beta aşamasında olan servis, artık kullanıcılara açılmış durumda.
Programları türlerine göre kategorilendiren SeeSaw'da, komedi ya da dram gibi seçenekler de mevcut. Bu şık tasarımlı sitenin tarayıcınızı zorlayabileceği konusunda sizi uyaralım. SeeSaw'ı açtığımızda, Firefox (3.6) ile birçok kez çökme problemi yaşadık. SeeSaw'a ulaşmak için tıklayın.