20 Şubat 2010 Cumartesi

Fox Video Converter Full

Fox Video Converter video formatlarını dönüştürme üzerine
tam bir çözüm sağlayan yazılımdır.

Okuma desteğinin yanı sıra; birçok video ve ses uzantı
formatlarını destekliyor.

Onları en bilindik en popüler formatlara çevirmenize
yardımcı oluyor.

Bunun yanında güçlü media dönüştürme yeteneği sayesinde
çok hızlı işlemler yapabileceksiniz.


//Serial içindedir.

Download::.::Link

Facebook Durmak Bilmiyor

Facebook, yeni bir şirketi daha bünyesine kattı. Octazen Solutions adındaki şirketin elemanları artık için Facebook için ter dökecek. Peki bu şirketin Facebook adına yapacağı iş ne olacak?
Facebook, 400 milyonluk üye sayısı ile adından bahsettirdiği gibi bünyesine kattığı şirketlerle de gündeme geliyor. Octazen Solutions adlı şirket ile anlaşmaya varan Facebook çıtasını yükseltmeye devam ediyor.
Anlaşmaya varılan bu şirket davetiye modülü üzerine çalışan bir firma. Yani Facebook kullanıcıları herhangi bir sitedeki arkadaşlarına bu modül üzerinden Facebook davetiyesi yollayabilecek.  
400 milyonu aşan üye sayısını getireceği bu yeni sistem ile daha da artırmayı düşünen Facebook, internet dünyasında yerini sağlamlaştırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
 Shiftdelete

Sony'den Üç Boyutlu Ev Sineması

Avatar filmiyle tekrar parlayan 3D teknolojisi yakın gelecekte evlerimizin vazgeçilmezi olacak. İşte Sony'in ilk 3 boyutlu ev sineması ürünü.
Bir süre önce, teknoloji firması Sony ürün gamının büyük bir kısmını 3D teknolojisini destekleyecek şekilde düzenleyeceğini açıklamıştı. Firma bunun için, PlayStation 3, televizyon ve ev sinema sistemlerini üçüncü boyutta uygun şekilde üretmeye başladı.
Firma, geçtiğimiz günlerde ilk 3D desteğine sahip ev sineması sistemini tanıttı. 2+1 ses çıkışı bulunan bu sistemde üç boyutlu filmlere uygun Blu-Ray okuyucu da bulunuyor. Firma, daha önce satışa sunduğu Blu-Ray oynatıcı ve ev sinema sistemlerine ufak bir yazılım güncellemesiyle birlikte 3D desteği sunmayı da planlıyor.

Yeni Outlook'ta Sorun Var

Microsoft'un deneme sürümü olarak piyasaya çıkardığı Office 2010'daki e-posta programı olan Outlook'ta ciddi bir hata bulundu. Bu hata kullanıcıların aldığı ve gönderdiği e-postaları devasa boyutta gösteriyor.
Microsoft tarafından beta sürümü ile kullanıcılara sunulan Office 2010'da Outlook için oldukça ciddi bir hata yakalandı. Kullanıcıların e-postalarının boyutlarını olduğundan çok daha fazla gösteren bu hata özellikle Gmail gibi e-posta depolamasında belirli bir limit koyan servislerin kullanıcılarını oldukça etkileyeceğe benziyor. Ancak Microsoft yetkilileri bu hatanın yalnızca beta sürümde yer aldığını ve çıkarılacak kararlı sürümde bu hatayı düzelteceklerini söylediler.

Conficker bunun yanında çocuk oyuncağı

74.000'den fazla PC'yi esir aldı; Türkiye'yi tehdit ediyor: İşte karşınızda yeni kabusumuz Kneber!

 Conficker virüsünün yol açtığı panik hala hafızalardan silinmedi. Yakın zamanda sizlere virüsün tamamen yok olmadığını ve şu sıralarda göç etmekte olduğunu duyurmuştuk. Fakat güvenlik firması Netwitness'e göre şu anda korkmamız gereken tek virüs Conficker değil. Yeni otaya çıkartılan Kneber adı verilen bir botnet daha şimdiden aralarında devlet ağlarının bulunduğu 2500'den fazla kurumsal ağı ele geçirmiş durumda.

Netwitness'ın yaptığı açıklamaya göre Kneber bir ZeuS Truva atı botneti. ZeuS özellikle bilgisayarlarda bulunan önemli bilgileri tespit edip çalma konusundaki yetenekleri ile tanınıyor. Kneber ayrıca Conficker'dan da yakından tanıdığımız Waledac Truva atını da kullanıyor.

Autodesk 3ds Max

Yazılım hakkında bir resim :

Yazılım hakkında kısa bir bilgi :
“Sinema perdesindeki 3B film efektlerini siz de oluşturun. En popüler bilgisayar oyunlarındaki gerçekçi karakterleri yaratın. Zengin ve daha karmaşık tasarım görselleştirmeleri üretin. Autodesk 3ds Max® 2009 modelleme, kaplama ve canlandırma yazılımı ile oyun geliştiricileri, tasarım görselleştirmesi yapanlar, görsel efekt üreten tasarımcılar işlerindeki üretkenliği en üst seviyeye çıkartır.”Yeni Autodesk 3ds Max®  ile şaşırtıcı sonuçlara çok daha kısa zamanda ulaşın.

Web Camınızı Güvenlik Kamerası Yapın

web camınızı İster web cam İster Güvenlik kamerası olarak kullanabilirsiniz...Aşağıda anlatımı bulunmaktadır...Ayrıca siz yokken pc yi kim kullanmış öğrenin hemde delilli...

 






 

 >> Hier klicken und den Download starten <<

Superbar ve AeroSnap: Yeni grafiksel özellikler

Windows XP ve Vista'yı Win 7'ye dönüştürün


 Windows 7 birkaç heyecan verici özellik sunuyor. Püf nokta: Ücretsiz araçları ile birçok özelliği şimdiden Windows XP ve Vista altında kullanabilirsiniz.
Lüks görev çubuğu
Windows 7'deki en çarpıcı yenilik süper görev çubuğu (Superbar): Ekranın atlındaki çubuk, klasik görev çubuğu ve hızlı başlat menüsünün birleşiminden oluşuyor. Açık programlar sadece bir sembol ile gösteriliyor. Kullanıcılar sembolleri sürükle-bırak ile görev çubuğuna taşıyıp sıralayabiliyor. Bu fonksiyonu Windows XP ve Vista'ya eklemek için sadece ViGlance aracına ihtiyacınız var.

Fare ile süper görev çubuğundaki bir ikon üzerine geldiğinizde bir zıplayan liste (JumpList) açılır. Bu listede programdan programa farklı olarak sık kullanılan fonksiyonlar gösterilir ve program buradan direkt başlatılabilir. ViGlance ile görev çubuğunun yanında başlat butonu da değiştirilir.

Download: ViGlance

Her Açıdan Fotoğraf Çekin

Fotoğraf çekerken farklı açılar kullanmayı saeviyorsanız, mevcut tripod'larla işiniz biraz zor. İstediğiniz her açıdan fotoğraf çekmek için daha değişik bir tripod'a ihtiyacınız var.
Fotoğraf çekmek için güzel bir poz düşündüğünüzde, bunu her zaman istediğiniz açıdan çekmek mümkün olmayabiliyor. Kameraları sabitlemek için tripod çeşitleri bulunsa da bunların sunabildikleri açılar sınırlı oluyor.
Joby adlı bir firma bu soruna bir çare bulmuş. Aslına bakılırsa çok basit bir fikirle tasarlanmış Gorillapod Magnetic adlı bu enteresan ayaklar sayesinde istediğiniz açıdan fotoğraf çekebilirsiniz.
Ayakların altında güçlü birer mıknatıs yer alıyor
Manzara fotoğrafı nasıl çekilir?
Portre fotoğrafı çekme teknikleri
Mıknatıslı ayaklar
Gorillapod Magnetic’in standart bir tripod’dan iki büyük farkı var. Birincisi ayakların istenilen şekle girebilmesi. İkincisi ise ayakların altında güçlü birer mıknatıs bulunması.
Bu şekilde cihaz, fotoğraf makinesini istediğiniz açıda yerleştirmenize olanak tanıyor.
 Shiftdelete

256 GB'lık Yeni USB Bellek

Dünyanın en büyük USB flash bellek üreticilerinden biri olan Kingston, cebimize sığdırabileceğimiz veri miktarını inanılmaz seviyelere getirdi.
Bilgisayarla ilgilenen hemen herkesin cebinde en az birer tane yer alan USB belleklerin kapasiteleri her geçen gün artıyor.
Bu cihazların dünya çapındaki en büyük markalarından biri olan Kingston, cebimizde taşıyabileceğimiz veri miktarını olabildiğince artırmaya kararlı gözüküyor.
Kingston, DataTraveler 310 adını verdiği yeni model ile birlikte, 256 GB'lık veriyi cebimizde taşımamıza olanak tanıyacak. Firma daha önce yine aynı kapasitede olan DataTraveler 300 modelini piyasaya çıkarmıştı. Bu yeni model, ondan daha hızlı olacak.
256 GB'lık USB belleğin fiyatı 1100 $
Bu fiyat cepte delik açar
Firmanın belirttiğine göre 25 MB/sn okuma ve 12 MB /sn yazma hızına sahip olan cihazın içine 54 adet DVD ya da yaklaşık 50 bin adet JPEG formatlı resim koyulabiliyor.
256 GB'lık kapasiteye sahip olan DataTraveler 310'un fiyatı da aynı kapasitesi gibi büyük. Ürünün piyasaya çıkış fiyatı 1100 $ olarak belirlenmiş.