21 Haziran 2009 Pazar

En Korkunç Oyunlar Top 10


Dünyanın en korkunç oyunları, öyle fazla popülerite kazanıyor ki, zaman zaman beyaz perdeye de aktarılabiliyor. Bunlardan birisi olan ve geçtiğimiz günlerde beşincisi piyasaya sürülen Resident Evil, en çok sevilen korkunç oyunlar listesinin başlarında yer alıyor. Oyunun başından sonuna kadar oyuncuların gerilimi yaşamasını sağlıyor. Yayılmakta olan bir virüsün insanları zombiye çevirmesiyle ilgili bu oyun, beyaz perdeye “happening” olarak aktarılmıştı.
Bioshock ise, korkunç bir deney ile ilgili. Uçak kazasıyla başlayan oyun, genleri oynanmış insanların size hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığını kanıtlamasıyla devam ediyor.
Condemned Criminal Origins, ilk satışa sunulduğunda, yüksek seviyede vahşet içermesinden dolayı büyük tepki almıştı. Bu oyun, dedektif iken, katil zanlısına dönüşen bir adamı konu alıyor.
En beğenilen korkunç oyunlardan birisi de Dead Space. Gelecek zamanda geçen bu oyunun animasyon filmi de bulunuyor. Önce bu filmi izleyip sonra oyunu oynarsanız daha çok zevk alabilirsiniz. Yüksek vahşet içeren bu oyun, korkunç oyun severlerin gözdesi.
Half Life, bir deney sonunda dünyayı uzaylıların istila etmesiyle ilgili korku dolu anlar yaşatıyor.
En korkunç oyunlar arasında yer alan Fear, küçük bir kızın üzerinde deneyler yapılması sonucunda onun intikam almaya başlamasıyla ilgili. Güzel ve etkileyici grafiklere sahip olan bu oyun, oldukça beğeniliyor.
“A puzzle” ismi çok enteresan olmasa da, bu oyun da en beğenilen korkunç oyunlar arasında bulunuyor. “video adventure” tarzında yapılmış olan bu oyunun konusu, kocası büyücü tarafından kaçırılan bir kadının mücadelesi ile ilgili.
Korkunç oyunlar top 10 listesinde yer alan diğer oyunlar ise; 2001 yılında satışa sunulan “Undying” ve korkunç yaratıklarla dolu olan “Silent Hill”.

Hiç yorum yok: