17 Ocak 2010 Pazar

AIMP 2.60 Build 528 Final + Tools




Winamp'tan sikilanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var.




# Listenizdeki sarkilari direk olarak cd yazdirabilirsiniz.
# Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz.
# Ses Kayit özelligi - MP3 Taglarini degistirebilirsiniz
# Özel PlayListler olusturabilirsiniz.

Diyelim ki sarki çaliyor ve siz programi kapattiniz, tekrar açtiginizda hangi sarki çalmakta iken kapattiysaniz o sarki kaldigi yerden devam ediyor. Internet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediginiz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sagliyor.Gelismis Equrlizer'i sayesinde müzikleri hizli çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.

Winamp'in playlistlerini kabul ediyor ve çogu zaman winamp'in skinlerini de kullanabiliyorsunuz. Bilirsiniz çogu sarkida taglar vardir (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altinda seffaf yazi yazar) bu programla onlari silebilir veya degistirebilirsiniz. Bazilariniz ben zaten bilgisayardan degistirebiliyorum diyebilir ama bazilarida korumali olarak geldiginden ancak böyle programlarla silinir.

Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.Playlist'teki sarkilari kopyalayabilirsiniz. Istediginiz zaman bilgisayari otomatik kapatabilirsiniz. (Isterseniz sarki listesi bitince kapansin da diyebiliyorsunuz.)
Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarida convert edebiliyor.Ayrica ses kaydedici özelligi var. (Mikrofondan kayit yapabilir ve istediginizi ses dosyasi olarak kaydedebilirsiniz.)

Program herseyden önemlisi çok hizli ve boyutuda çok küçük






http://hotfile.com/dl/22783270/44144c4/aimp_build_final_tools.rar.html

Hiç yorum yok: