17 Ocak 2010 Pazar

TECPRO ‘’SENOR’’un distribütörü oldu



VeTeknoloji

TECPRO Bilgi Teknolojileri Pos Sistemlerinde Lider Firma ‘’SENOR’’un distribütörü Oldu…
Tecpro , 1990 yılında Tayvan’da kurulan, POS sistemleri konusunda lider firma SENOR TECH  ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Senor  iş ve ofis ortamlarına uygun yüksek performanslı cihazlar üretmenin yanı sıra, IP65 – IP66 gibi basınçlı su ve toza dayanıklı endüstriyel cihazların üretimini yapıyor. İlk tümleşik pos ürünü olan ROBOT POS’u dünya pazarına sunan SENOR, ürünlerin tasarımlarını da kendi ekibi ile geliştiriyor.
www.veteknoloji.com
Senor geliştirdiği ürünlerde minimum IP43 (Su sıçramalarına dayanıklılık) standardını kullanıyor ve bu özellik sayesinde farkını ortaya koyuyor.  Senor aynı zamanda yine kendi patenti ile motorlu ekran eğim ayarı, dahili batarya ve geniş opsiyon seçenekleriyle, ürün çıtasını standartların üzerinde tutuyor. 
www.veteknoloji.com
SENOR’un ana ürün gruplarını Tek ve Çift Ekranlı Dokunmatik Pos Sistemleri, Endüstriyel Dokunmatik Pos Sistemleri, Dokunmatik Monitörler, Pos Sistemleri için geliştirilmiş özel montaj aparatları, Pos Yazıcılar, Barkod Okuyucular, Müşteri göstergeleri, para çekmeceleri ve Programlanabilir klavyeler oluşturuyor. . Bu ürünlerinin tercih edildiği uygulama alanları ise Perakende satış noktaları, Konuk ağırlama, Finans & Bankacılık, Seyahat & Ulaşım, Medikal Sanayi ve Self servis kiosk uygulamaları
www.veteknoloji.com
Türkiye çapında bayi ağıyla ürünlerin dağıtımını yapacaklarını belirten Tecpro Barkod Otomasyon ve Pos sitemleri ürün yönetmeni Ergun Özcan, Pos Sistemleri konusunda mevcut ürün yelpazemizi güvenilir markaların ürünleriyle daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz diye belirtti.

Hiç yorum yok: