26 Şubat 2010 Cuma

Ovi Maps Yeni Sürüme Güncellendi

Nokia'nın ücretsiz navigasyon uygulaması Ovi Maps yen versiyona güncellendi. Güncellemenin tüm detaylarını yazımızda bulacaksınız.
Sizlere daha önce burada yer alan yazımızda Nokia'nın kullanıcılarına Ovi Maps ile sürücü ve yaya navigasyonunu artık ücretsiz olarak sunmaya başladığından bahsetmiştik. Yeni cihazlara destek vererek etki alanını genişleten bu hizmet, kısa sürede ciddi bir indirme rakamına da ulaşmayı başarmıştı.

Henüz ülkemize özel haritalarda 3D görseller desteklenmiyor.
Beta Labs üzerinden yayınlanan bir duyuru ile güncellemeye dair detayları paylaşan Nokia, bu sürümde çoğunlukla performans iyileştirmeleri üzerinde durmuş. Bu güncellemeler ise geliştirilmiş uyduya kilitlenme hızı ve isabet oranı, daha fonksiyonel ve hızlı yakınlaşma özelliği, geliştirilmiş konum arama yeteneği şeklinde sıralanıyor.

Yeni haritaları ve Ovi Maps'in güncel sürümünü edinmenin en kolay ve hızlı yöntemlerinden birisi de Nokia Map Loader yazılımı.
Yalnızca Symbian S60 3. Sürüm FP2 ve 5. Sürüm işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile uyumlu çalışabilen yeni versiyon, 9 MB boyutunda. Ancak sorunsuz bir yükleme için cihazınızda 15 MB'ın üzerinde boş C sürücüsü belleğinin bulunması gerektiğini de belirtelim. Yazılımı en kolay ve garanti yollarından biri olan Nokia Maps Loader kullanarak indirmek için burada yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz buradaki bağlantı üzerinden Beta Labs sayfalarına gitmeniz de mümkün.

Hiç yorum yok: