19 Şubat 2010 Cuma

Windows Futbolu Seviyor

Pazar payını kaybetmek istemeyen Microsoft Internet Explorer 8 için birçok ek özellik geliştirmeye başladı. Firmanın Türkiye için yatırımı ise futbol temasını içeriyor.
Geçtiğimiz aylarda Avrupa Komisyonu tarafından verilen karar nedeniyle Internet Explorer, Windows işletim sisteminin resmi web tarayıcısı olma özelliğini kaybetti.
Ancak Microsoft aslan payını kimseye kaptırmak istemiyor bu yüzden firma piyasadaki rakiplerini geliştirdiği ek içeriklerle köşeye sıkıştırmak için bir pazarlama stratejisi geliştirdi.
Takımıza göre tarayıcınızı modifiye edin
Önümüzdeki günlerde global pazarda yayınlamak üzere bir çocuk koruması geliştiren Microsoft, Türkiye pazarı için ise ülkemizin zayıf noktasına yönelik bir anlaşma yaptı.
Internet Explorer 8 artık, futbol temalarına içeriklerine sahip. Bu özellikleri aktif etmek için www.sporx.com web adresinden bilgisayarınıza IE8 taraftar paketini yüklemeniz gerekiyor. Bu yazılımla taraftarlar, tarayıcılarını istedikleri gibi özelleştirebiliyor. Ayrıca IE8'in temalarına takımlarının renklerini ve logolarını da ekleyebilecekler


Hiç yorum yok: