18 Haziran 2009 Perşembe

Yeni iPhone 3G S, eskisini unutturacak!







uzun zamandır merakla beklenen yeni iPhone 3G S'i mercek altına aldım
Apple'ın çıktığı ilk günden bu yana milyonlar satan popüler akıllı telefonu iPhone, artık yeni bir sürümle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Geçtiğimiz günlerde kendi resmi sayfasında kullanıcılarına duyurduğu yeni iPhone 3G S, getirdiği birçok yeni özellikle eski iPhone'u gölgede bırakacakmış gibi görünüyor. Video çekimi özelliği, uygulamaların çok daha hızlı bir şekilde çalışıyor olması yeni iPhone 3G S'in öne çıkan özelliklerinden aslında sadece ikisi.Şimdi isterseniz iPhone 3G S'i daha yakından tanıyalım ve kullanıcılara sunacağı yeni özelliklerini inceleyelim.






En hızlı iPhone
Apple'ın satışa sunulduğu günden bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaştırdığı iPhone 3G'nin yeni versiyonu iPhone 3G S'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri, hiç şüphesiz uygulamaların bir önceki iPhone'a göre oldukça hızlı açılıyor ve çalışıyor olması. Zaten 3G S model ismindeki S de 'speed' yani 'hız'dan ileri geliyor. E-posta'larda bulunan dosyaları da gayet hızlı bir şekilde açabilecek olan iPhone 3G S, kısacası Apple'a göre diğer iPhone'dan en az iki kat daha hızlı olacak.




Yeni iPhone'la video çekimi
Bir önceki iPhone'un en çok şikayet edilen noktası, video çekimi konusundaydı. Ancak yeni iPhone'la birlikte Apple, artık kullanıcıların bu yöndeki şikayetlerini tamamen ortadan kaldıracak gibi görünüyor; zira yüksek kalitede fotoğrafları kolayca yakalayabilecek olan iPhone 3G S ile video çekimi de artık mümkün olacak.3 megapiksel dahili kamerası ile dikkat çeken iPhone 3G S, otofokus özelliğiyle de öne çıkıyor.




Hiç yorum yok: