15 Ocak 2010 Cuma

Eğlencenin yeni adı: Sony VAIO F serisi

Sinema salonunu dizüstü bilgisayarınıza taşıyan yeni Sony VAIO F serisi, Full HD ekranı ve güçlü grafik özellikleri ile multimedya deneyiminizi daha eğlenceli hale getiriyor.

Bütün multimedya dosyalarını ve eğlence içeriklerini kolaylıkla idare etmek için bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyanlar artık hiçbir şeyden taviz vermek zorunda kalmayacak. Yeni Sony VAIO F Serisi kullanıcısına Full HD videolar ve RAW görüntü dosyaları üzerinde çalışmak, Blu-ray Disc™ sürücüsü ile film seyretmek ve diğer işler için gerekli her şeyi sağlıyor.
www.veteknoloji.com
VAIO F 16.4” (41.6cm) Full HD VAIO Display Premium ekranıyla film, oyun ve kişisel medya koleksiyonlarını hayata taşıyor. Parlamayı engelleyici ekran %100 Adobe RGB uyumu ile bir dizüstü bilgisayarın görüntüleyebileceği en gerçekçi ve canlı renkleri sunuyor.
www.veteknoloji.com
Tam bir multimedya canavarı

Son Intel® Core™ i7 işlemci serisi (dört çekirdekli) sayesinde baş döndürücü bir multimedya performansı garanti eden VAIO F Serisi ayrıca, Blu-ray Disc yazıcı ve zorlu video uygulamaların üstesinden kolaylıkla gelmek için 8 GB’lık DDR3 ana bellek taşıyor. CUDA™ paralel mimarisi ile 1 GB’lık GDDR3 VRAM belleğe sahip olan seri NVIDIA® GeForce® GT330M grafik kartı sayesinde şaşırtıcı derecede detaylı 3D grafiğin yanı sıra Full HD videoları çok akıcı şekilde ve kristal netliğinde oynatma olanağı sağlıyor.

Yeni VAIO F Serisinin işlem gücü ve grafik özellikleri onu, Handycam®’le çekilen Full HD videoları veya ALPHA DSLR kamerayla elde edilen RAW dosyalarını işlemek için mükemmel bir platform haline getiriyor. Dizüstü bilgisayara USB 2.0’dan 5 kat daha hızlı dosya transferi sağlamak için eSATA/USB girişi yoluyla harici bir SATA sabit disk de bağlanabiliyor.

Yeni VAIO F Serisi standart olarak gelen Blu-ray Disc sürücü veya Blu-ray Disc Combo sürücüsü sayesinde etkili bir film izleme aracı haline geliyor. Sony’ye özel Motion Reality HD ve Video Optimiser, Blu-ray Disc’lerdeki Full HD filmlerin daha yumuşak ve akıcı olarak oynatılmasını garanti ediyor.

Sony Dolby® Home Theater v3’ün zengin ses özelliği ile canlı kişisel sinema deneyimine fazladan bir boyut daha katan VAIO F serisi müzik, sinema ve oyun keyfi sürerken güçlü surround sesin sizi alışılmamış bir berraklıkla sarmasına izin veriyor.

Yetenekli, ergonomik ve pratik

Orijinal Windows® 7 Home Premium ile gelen yeni VAIO F Serisi, günlük bilgi işlem ihtiyaçlarını kolaylıkla yönetebilen yetenekli bir cihaz. Klavyenin rahat kullanımı, hızlı veri girişi için masaüstü PC’lerde bulunan tam boyutlu sayısal tuş takımının eklenmesi ile geliştirilmiş durumda.

Dizüstü bilgisayarla birlikte gelen yazılımlar arasında dört çekirdekli işlemciyle daha da çarpıcı bir performans sağlamak için optimize edilmiş PMB (Picture Motion Browser) VAIO Edition’ın son sürümü de yer alıyor. Bu kullanımı kolay uygulama, sadece birkaç kolay adımda kullanıcının kendi kişisel ev filmlerini hazırlayıp bunları kolaylıkla DVD veya Blu-ray Disc’lere aktarmasını daha hızlı, kolay ve pratik hale getiriyor.

Yeni VAIO F Serisi tasarlanırken enerji tasarrufu da düşünülmüş. Bir ışık algılayıcısı, otomatik olarak ekranın aydınlık seviyesini ayarlayarak loş koşullarda enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca müzik dinlerken veya cihaza bağlı bir TV’de Blu-ray Disc filmlerini seyrederken enerji harcanmasını engellemek için pratik bir Ekran Kapama düğmesi de var.

Sony’nin yeni VAIO F Serisi dizüstü bilgisayarları Şubat 2010’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak .Teknik Özellikler:
VAIO F Dizüstü Bilgisayar Serisi


Model

VAIO VPCF11Z1E/BI - VPCF11S1E/B - VPCF11M1E/H

İşlemci

Intel® Core™ i7-720QM - Intel® Core™ i7-720QM - Intel® Core™ i5-520M

İşletim Sistemi

Orijinal Windows® 7 Home Premium (64bit)

Bellek

8GB-6GB-4GB DDR3 SDRAM

Hard Disk

500GB Serial ATA

Ekran

16.4” (41.6cm) VAIO Display Premium* Full HD (1920 x 1080)

Parlamaya karşı 100% Adobe RGB ile kaplı

Grafik

NVIDIA® GeForce® GT 330M

(1GB GDDR3 VRAM)

Optik sürücü

Blu-ray Disc™ Yazıcı**

BD-R/-RE/-ROM/ DVD+-RW/+-R DL/RAM

Ağırlık ve boyutlar

3.2kg (pil ile)***;

263 x 31-41 x 387.2 mm (D x H x W)

Diğer özellikler

WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth®; Ekran kapama ve Assist tuşları.



Hiç yorum yok: