15 Ocak 2010 Cuma

Kadınlar için özel telefon: Diva

Samsung'un yeni Diva koleksiyonu, kadinlarin içindeki Diva'yı uyandirma iddiasinda.

En büyük cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, kadinlarin bir hayli ilgisini çekecek Diva 2010 Koleksiyonu'nun ilk iki modeli olan S7070 ve S5150 pazara sundu.
Firma, 2010 yilindan itibaren, kadin kullanicilarin bir cep telefonundan bekledikleri özellikleri karşilamak için her sene Diva Koleksiyonu'nin yeni modellerini pazara sunmayi planliyor.
www.veteknoloji.com
Diva ve Diva folder modelleri özellikle moda ve trendle içiçe yaşayan kadinlara yönelik olarak tasarlanmiş. Içi de dişi gibi zarif bir tasarima sahip olan bu iki çekici model, kabartmali kapitone arka kapaklari, haute couture görünüm ve dokusiuyla dikkat çekiyor.
Telefonlar, özellikle kadin cep telefonu kullanicilarina yönelik bir dizi özellik içeriyor. 'Lomo Efekti" ve çekilen portre fotoğraflarina rötuş uygulamasi 'Güzellik Efekti", bunlardan ikisi.
www.veteknoloji.com
Diva Koleksiyonu ayrica cep telefonuna feminen bir çekicilik kazandirmak için özel olarak tasarlanmiş yazi tiplerinin yanisira, 'Dilek Listesi", 'Etiket Modu" gibi kadinlara kolaylik sağlayan özellikler ve özel güvenlik fonksiyonlari da içeriyor.
3.2 megapiksel kamerasi bulunan Diva, sosyal ağlara da doğrudan bağlanabiliyor ve Facebook, MySpace gibi sosyal paylaşim ağlarindaki arkadaşlar herhangi bir güncelleme yaptiğinda aninda bilgilendiriyor.
Özellikle kadinlara yönelik olarak tasarlanmiş olan diğer özellikler arasinda, 'SOS Mesaji" ve 'Sahte Arama" gibi güvenlik özellikler de bulunuyor.
Kadinlara yönelik uygulamalara sahip Diva serisinin bar (s5150) ve kapakli (s7070) iki modeli pazara sunuldu.

Hiç yorum yok: