30 Ocak 2010 Cumartesi

Windows Mobile 7, Şubatta...

Windows Mobile 7'nin Şubat ayında Barcelona'da gerçekleştirilecek olan mobil kongresinde duyurulacağı resmi ağızlardan doğrulandı.
Yayın tarihi konusu tam anlamıyla yılan hakiyesine dönen Windows Mobile 7, biraz da gecikmenin verdiği avantajla fazlasıyla merak edilen bir konu haline geldi. Microsoft'un yeni sistemi 2010 Ocak'ta CES'te sergileyeceği düşünülürken, aksi bir hareketle firma, Ocak ayı içersinde Windows Mobile 6.5 güncellemelerini kullanıcılarla paylaşmakla yetinmişti. Windows Mobile meraklıları beklentilerini Şubat ayına ertelerken, güzel açıklama resmi bir ağızdan geldi.
Microsoft'un Finansal Direktörü Peter Klein, Amerika'da Fox Haberlerine yaptığı açıklamada, Windows Mobile'ın yeni jenerasyonunun Dünya Mobil Kongresinde duyurulacağını belirtti. Barcelona'da Windows Mobile 7 hakkında konuşacak çok şeyimiz olacak diyerek sözlerini devam ettiren Klein, "Windows Mobile'ın geleceğine ve Microsoft'un mobil adımlarına dair tüm bilgileri Barcelona'da öğrenebileceksiniz" demeyi de ihmal etmedi.

Hiç yorum yok: